Tip os log ind
Der kommer sol over Silkeborg-området i weekenden.

Weekendvejret bliver til golf og andre udeaktiviteter

Lørdag og ikke mindst søndag er der god mulighed for sol
31. august 2018, 06.54

SILKEBORG Mens fredagen bliver til den grå side med spredte byger, så lover weekenden godt for Silkeborg-området, især for de, der skal se eller spille golf eller dyrke andre udeaktiviteter.

Sådan lyder meldingen fra DMI. Fredag bliver ret skyet med kun lidt sol og i løbet af dagen kommer det spredte byger. Temperaturer op mellem 17 og 20 grader, og let til frisk vind omkring nord.

I nat bliver det mest tørt og til dels klart vejr. Temperaturer ned mellem 10 og 15 grader, og vinden aftager og bliver svag til jævn omkring nord.

Langsomt bliver vejret bedre i løbet af weekenden, og søndag bør der være mulighed for at se en hel del sol.

Sådan lyder forudsigelsen fra Martin Lindberg, vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), tidligt fredag morgen.

- Lørdag starter også ret skyet, og der er mulighed for enkelte byer lørdag morgen og lørdag formiddagen. Men op ad dagen bør det holde tørt, og så kommer der lidt eller nogen sol. Så det bliver lidt bedre op ad dagen. Temperaturerne er næsten det samme som fredag. Måske er der mulighed for 21 grader enkelte steder i Jylland, siger Martin Lindberg.

Det bliver i øvrigt en ganske stille lørdag med svag til let vind, lyder det.

- Og søndag ser endnu bedre ud. Her regner jeg med, at det holder tørt, og der er også større chance for at se solen. Det bliver også lidt varmere søndag, hvor temperaturerne bliver mellem 19 og 22 grader.

Heller ikke søndag kommer til at byde på særlig meget vind. I hvert fald ikke indledningsvist, siger Martin Lindberg.


Ordet er ditMere Silkeborg