Tip os log ind
 • 1/: - Som vært på »Date mig nøgen« har jeg gjort mig umage for at trække folk op og sætte fokus på alt det, der er fantastisk ved kroppen, for sandheden er jo, at alle har noget smukt og unikt, som det er værd at komplimentere, siger Ibi Makienok.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Hvordan ser en krop egentlig ud? Ibi Makienok har tilbragt mange timer her på Glyptoteket i selskab med de antikke skulpturer, men det er først som vært på »Date mig nøgen«, at hun for alvor har nærstuderet rigtige kroppe og er blevet mindet om, hvor forskellige de kan se ud.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg er jo et barn af 70'erne og har gennem min opvækst set virkelig mange bryster, men det slog mig, da vi lavede programmerne, at det er lang tid siden, jeg har set på en nøgen krop med »biologiøjne«, siger Ibi Makienok om programmet »Date mig nøgen«.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Både som barn og voksen har Ibi Makienok bevæget sig i en kropsfikseret verden, men hun har altid gjort sig umage med udelukkende at dømme andre mennesker på deres adfærd.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Ibi Makienok er lige fyldt 44 år og er godt klar over, at hun har valgt en branche, hvor der er langt mellem de modne, gråhårede kvinder helt i front, men hun håber, at livserfaring og modenhed med tiden også bliver eftertragtede kvaliteter.
  Foto: Carsten Lauridsen

Værten for de nøgne datere

Som vært for datingprogrammet »Date mig nøgen« har Ibi Makienok en mission: Vi skal mindes om kroppens mageløse mangfoldighed, så vi kan begynde at sætte pris på den i stedet for at kæmpe mod den
10. februar 2019, 14.53

»Hvordan har mænd det egentlig med brystvorter? Skal de være store eller små, eller er det fuldstændig ligegyldigt?«Ibi Makienok står sammen med den mandlige...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Livsstil