Tip os log ind
  • 1/: Kim Dyrholm mener, at Skoletorvet skal være bilfrit. - Estrupsgade skal ensrettes mod syd og Hostrupgade mod nord frem til Skoletorvet. Derved ledes trafikken vest om Skoletorvet, som så kan forbindes med Nygade, siger Kim Dyrholm.
    Foto: Martin Ballund
  • 1/: Bagsiden af Føtex på Fredensgade. - Det er jo eksemplet på, at Enggaard har holdt Silkeborg som gidsel ved at lade Torvecentret stå tomt i så mange år. Det har ikke været muligt at udvikle på området. Nu håber jeg, at man på Fredensgade får skabt en handelsgade, som hænger sammen med resten af byen, siger Kim Dyrholm.
  • 1/: Kim Dyrholm synes, at det er synd og skam, at der er så mange biler i midtbyen - som her i Nygade. Biler er et irritationsmoment i en handelsgade. De skal væk, mener Kim Dyrholm.

Vision: Bilfri og smuk midtby

Manden bag hjemmesiden visionsilkeborg.dk, Kim Dyrholm, finder det afgørende, at der er fokus på at skabe et godt butiksliv og et sammenhængende centrum uden for mange biler
03. april 2018, 14.07

SILKEBORG Frem mod 2030 forventes det, at der bliver bygget i omegnen af 1000 nye boliger i og omkring Silkeborgs centrum. Men hvis de mange »nye« mennesker i...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg