Tip os log ind
Foto: Peter Erfurt

Vidner om dødsulykke: Vi hørte et ordentlig brag

13. november 2018, 13.31

(opdateret 13.30) THORNING Midtjysk Brand og Redning med indsatsleder Allan Riisberg i spidsen var hurtigt på ulykkesstedet på Aalborgvej hovedvej A13 ved tilkørslen fra Ulvedalsvej, hvor to mennesker i en Citroen C3-personbil tirsdag formiddag ved 11.30-tiden omkom.

Her var redningshelikopteren dog allerede ankommet, og redningsfolk var i gang med arbejdet. Meldingen var, at menneskene i bilen var fastklemte.

Redningshelikopteren fløj hurtigt af sted igen. De to mennesker i bilen blev dræbt på stedet.

Allan Riisberg kunne på daværende tidspunkt blot fortælle, at den store lastbil fyldt med grise var kørt sammen med personbilen, der stod i den modsatte grøft og havde store skader på højre side. Ingen grise slap ud. Lastbilen havde kun få skader på fronten, og den mandlige chauffør stod og snakkede med politiet efterfølgende. Han slap uskadt.

Et vidne hos en nærliggende virksomhed fortalte efterfølgende til avisen, at han i forbindelse med sammenstødet hørte et enormt brag. Bilen blev skubbet 30-40 meter over i den modsatte grøft.

Andre vidner oplyser til politiet, at personbilen forsøgte at vende og drejede ud foran en lastbil, der ikke kunne nå at bremse.


Ordet er ditMere 112