Tip os log ind
Vikings

Video: Vild jubel efter Vikings' vanvittige comeback

Casper Ruggaard blev i overtid matchvinder for Jutland Vikings, der var 13 sekunder fra at tabe til Herning
10. marts 2018, 22.17

Ishockey 377 tilskuere i Silkeborg Skøjtecenter fik i den grad valuta for entrebilletten, da Jutland Vikings lørdag tog imod Herning i den anden semifinale i slutspillet i 1. division.

Med fem minutter af kampen tilbage tyde alt ellers på en sikker sejr til Herning, der førte 2-0 og var i fuld kontrol mod et udisciplineret hjemmeholdet, der ragede et hav af mange udvisninger til sig. Voldsomme 24 af slagsen blev det til i hele kampen.

Herning burde have lukket opgøret flere gange på det tidspunkt, men først reducerede Shane Heffernan i undertal, og 13 sekunder før tid udlignede Dmitry Kuznetsov så til kæmpe jubel for vikingernes fans.

Det var dybt urimeligt i forhold til spil og chancer, men to minutter inde i overtiden blev Vikings' vilde comeback så fuldendt, da Casper Ruggaard scorede til slutresultatet 3-2. Dermed er stillingen i semifinaleserien 1-1, inden holdene mødes igen søndag i Herning.

- Det er det vildeste comeback, og vi nyder det nu. Nu er serien helt lige. Hvis Herning ikke var kyst fra starten af serien, er de da blevet det nu, siger Jutland Vikings' træner Thomas Laursen.

Herunder kan du se et video af sejrsmålet til 3-2 og få en reaktion fra matchvinder Casper Ruggaard.


Ordet er ditMere Sport