Tip os log ind
Martin Jensen gav koncert ved årets Hede Rytmer i Indelukket.
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Verdensstjerne giver koncert i hjemby

Den internationale super-dj Martin Jensen vender hjem til Sorring med stort show
23. august 2018, 14.52

SORRING Verdensstjernen Martin Jensen giver koncert sin hjemby Sorring lørdag den 6. oktober. Den 25-årige super-dj har nemlig ikke glemt sine midtjyske rødder, og giver hele to koncerter samme dag i Sorring.

Martin Jensen, som i maj i år var på plakaten ved Hede Rytmer i Silkeborg, er kendt for enorme hits som »All I Wanna Do«, »Wait« og »Solo Danc«, og han har udgivet officielle remixes for verdensstjerner som Ed Sheeran og Katy Perry. I både 2016 og 2017 er han officielt blevet udråbt til at være blandt de mest populære djs i verden.

Det er Martin Jensens mor, der har fået idéen til showet i Sorring, og det bliver identisk med de store produktioner, som han har turneret med på festivaler og arenaer over hele verden.

Da Stif Hallen i Sorring kun har plads til 500 mennesker, bliver der en enestående mulighed for at feste sammen med den danske verdensstjerne.

Det første show bliver fyret af om eftermiddagen og igen om aftenen.

Selv siger Martin om showet i Sorring:

- Publikum kan forvente en af de største produktioner, der nogensinde er fremført i Midtjylland, med fuld fokus på at give de i alt 1000 mennesker en ekstraordinær oplevelse.

Billetsalget til Martin Jensens to koncerter i Sorring 6. oktober er i gang.


Ordet er ditMere Kultur