Tip os log ind
Morten Bierbaum er direktør for InnovationSilkeborg.
Foto: Martin Ballund

Velkommen til første udgave af KNOW NOW

21. august 2018, 09.44

Kære læser

Som direktør for InnovationSilkeborg er jeg utrolig stolt over her at kunne præsentere den første udgivelse af KNOW NOW - et magasin der er skrevet til, men også om, innovative virksomheder i Silkeborg-området.

Ved at sætte skarpt fokus på, hvordan virksomheder arbejder med forretningsudvikling og lykkes med at og skabe vækst og udvikling, håber jeg, at magasinet vil være med til at udbrede en innovationskultur i hele Silkeborg-området.

I magasinet kan du læse om, hvordan både private og offentlige virksomheder helt lavpraktisk kan arbejde med forskellige værktøjer og metoder. Du kan også læse om, hvordan udviklingssamarbejder på tværs af det offentlige og private kan skabe værdi for begge parter.

Og hvem er InnovationSilkeborg så, spørger du måske? Det kan du læse mere om på side 12-13, men kort fortalt er vi en selvstændig, ikke-erhvervsdrivende forening.

Vi har netop rundet 120 medlemmer, og mit vigtigste budskab til dig er, at vi gerne vil være din foretrukne playmaker. Vi vil gerne videreformidle gode råd og erfaringer fra din virksomhed, som kan inspirere andre. Som medlem af foreningen kan du og dine ansatte deltage i spændende netværksarrangementer, kursus- og uddannelsestilbud og skræddersyede udviklingsgrupper.

Har du brug for det, kan du også få 1:1 sparring, og vi hjælper gerne med at matche dig med de rigtige konsulenter og samarbejdspartnere, så netop din virksomhed kan tage sit næste udviklingsspring.

Rigtig god læselyst!

Morten Bierbaum

Direktør


Ordet er ditMere Erhverv