Tip os log ind
Frederik Bach Jensen er 25 år og har gået på kokkeskolen i Silkeborg. Han er udlært fra Restaurant Molskroen under køkkenchef Steffen Villadsen og bestod kokkesvendeprøven i juni 2018 med en sølvmedalje.

Ung kok fra College 360 er nomineret til talentpris

14. september 2018, 12.05

Den nyudlærte kok, Frederik Bach Jensen, er indstillet af sine faglærere fra College 360 i Silkeborg til Danmarks største talentpris for kokke, Oluf Brønnum Fondens Talentpris, der samtidig sætter fokus på et politisk ønske om, at flere unge burde søge en erhvervsuddannelse.

Frederik Bach Jensen, der netop har afsluttet kokkeuddannelsen med en flot sølvmedalje, er indstillet med følgende begrundelse fra sine faglærere:

»Frederik« har et håndværksmæssigt talent ud over det sædvanlige, hvad end det er det klassiske eller nye danske køkken. Han har et meget højt fagligt niveau og er ikke bange for at dele ud af sin viden.«

Talentprisen bliver uddelt på Aarhus Tech den 21. september. Det unge talent skal nu konkurrere med fire andre nominerede talenter fra kokkeskoler på Fyn og Jylland.

Oluf Brønnums Fond uddeler talentpris på 50.000 kroner til en nyudlært kok med et talent udover det sædvanlige.

- Det har længe været et politisk ønske at få flere unge mennesker til at søge en erhvervsuddannelse, og vi vil gerne med denne talentpris sætte fokus på en stor samfundsmæssig udfordring, siger Anders Brønnum-Schou, bestyrelsesmedlem i Oluf Brønnums Fond.


Ordet er ditMere Navne