Tip os log ind
 • 1/: De tre grundlæggere, Mikkel Thorsted (t.v.), Rune Dittmer, Ole Teglbjærg, startede med at udvikle internet-spil og grundlagde i 2006 spilvirksomheden Press Play. I dag beskæftiger de 30 ansatte og var for nyligt indstillet til en Bafta-pris.
  Foto: Anders Rimhoff
 • 1/: - Danmark kan bidrage med noget helt særligt inden for spil. Dels er vi højtuddannede og trænede i at tænke selvstændigt og være kreative, men samtidig kan vi arbejde sammen på kryds og tværs af fag, siger Mikkel Thorsted (i midten), der er en af de tre grundlæggere af Press Play.
  Foto: Anders Rimhoff
 • 1/: Spillet »Kalimba« blev tilteldt Press Play prisen for Årets Spil ved den danske Spil Award-prisuddeling, og tidligere i år blev det desuden nomineret til en Bafta-pris, hvor det kæmpede mod sværvægtertitlen »Minecraft« fra Sverige.
  Foto: Press Play
 • 1/: Efterfølgeren til Press Plays første spil, »Max: The Curse of Brotherhood«, kombinerer klassisk platformspil med det kreative element, at brugeren selv skal tegne genstande i spillet, så de kommer til live.
  Foto: Press Play

Tryk start for succes

Press Play har i deres knap ti års levetid været med til at sætte Danmark på verdenskortet, når det gælder computerspil af høj kvalitet. Selvom spilfirmaet i dag er uafhængig af støtte, så mener Mikkel Thorsted, der er en af grundlæggerne, alligevel, at man bør smide flere midler efter en branche, der stormer fremad
12. august 2015, 12.36

spil Der er skærme alle vegne i den store lejlighed i indre København, hvor spilfirmaet Press Play holder til. En summen af liv, computere og klik fra...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind