Tip os log ind

Træffetid 15.00 til 16.00 - useriøst

13. juni 2019, 12.27

REGIONSHOSPITALET Jeg finder rigtig mange gode ting i Thomas Balle Kristensen, Claus Brøckner Nielsen og Mette Fjord Nielsens kronik om Regionshospitalet Silkeborg i MJA den 6. juni. 2019.

De tre personer udgør til sammen Hospitalsledelsen for sygehusene i Silkeborg, Viborg Hammel og Skive, samt enkelte funktioner på sygehuset i Lemvig.

I kronikken fremgår det, at de har vundet kampen mod deres overordnede sundhedsdirektør Ole Thomsen. Han udtrykte nemlig for år siden: »Silkeborg sygehus eksisterer kun på politikernes nåde, det er kun et spørgsmål om tid, før alt flyttes gradvist til Viborg«.

Og alt i kronikken er modsat Ole Thomsens udtalelse. De tre personer udtrykker, at vi skal stå sammen som en hospitalsfamilie, billedligt som et skib med 5 master, hvor hver mast har betydning for sig selv, men bidrager til det gode for vores fælles skib.

Og så deler de også ønsket, om at der bliver investeret i Regionshospitalet Silkeborgs fysiske rammer.

De tre personer inviterer oven i købet til dialog med os silkeborgensere, træffetid kl 15.00 til 16.00 i forhallen på Sygehuset fredag den 14. juni 2019, hvor de vil høre på vores ønsker.

Og det er bare så smukt det hele.

Jeg er desværre optaget til anden side den dag, så jeg vil give udtryk for min holdning her.

Jeg finder det useriøst, at hospitalsledelsen for Silkeborg Sygehus' fremtid skal bygges delvist på input fra en meningsudveksling en tilfældig fredag.

I lørdagens MJA læser jeg, at vores borgmester har indkaldt til stormøde den 18. juni, 2019 i Jysk Musikteater under overskriften: »Hvordan skal du se ud Silkeborg«.

Han forventer en fyldt hal, og det er seriøst.

Det ville være dejligt om borgmesteren den dag på mødet, i sin jagt på 100.000 borgere også kunne oplyse, at alle os borgere i kommunen blev sikret sygehus gennem at Silkeborg Sygehus fik en selvstændig stærk hospitalsledelse.

Og endnu bedre, hvis Thomas Balle Kristensen, Claus Brøckner Nielsen og Mette Fjord Nielsen mødte frem den dag, med et nagelfast indlæg om vore Sygehus fremtid.

Det ville gøre det hele endnu smukkere.


Ordet er ditMere Debat