Tip os log ind
  • 1/: Mange krøb i ly for regnen i den nye stadionbygning, da det kort tid efter at dette foto blev taget begyndte at vælte ned.
  • 1/: Mads Andersen fra Kolding og hunden Iggy slappede af, inden løbet gik i gang. Køreafstanden spiller en mindre rolle for Mads. Greyhoundklubben har et godt sammenhold, og hans hunde elsker at deltage i løbene.
  • 1/: Margit (tv) og Jørgen Brun Jensen blev lokket med på stadion af deres gode nabo Jytte Lund. Det førte, men ikke sidste gang, de skulle se et væddeløb. - Vent og se om lidt vinder jeg 100.000 kroner, jokede Jørgen.
  • 1/: Med hastigheder på omkring 60 kilometer i timen gik det rundt på banen, som greyhoundklubben har sat i stand. Blandt andet var det nødvendigt at køre 335 tons specialsand på med trillebør.
  • 1/: Alle hunderacer er nu velkommen til træning og til væddeløbene. Mads Pedersens labrador »Nigra« og Simone Falckenbergs Chihuahua »My« skulle blandt andet dyste.

Tordenskyl stoppede hundeløb

Blot to af 11 løb kunne afvikles til seminfinalerne på Midtjysk Greyhound Stadion. Men det spolerede ikke stemningen
13. august 2018, 11.38

BJERRINGBRO Efter længere tids forberedelse op til lørdagens semifinaler i hundevæddeløb på Midtjysk Greyhound Stadion blev et tordenskyl en uoverstigelig...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Bjerringbro