Tip os log ind
SIF-kamp blev stoppet. Arkivbillede

Torden og lynild stoppede SIF-finale

DBU skal tage stilling til om den jyske pokalfinale for U19-hold skal spilles om
12. juni 2019, 22.43

FODBOLD Onsdag aften tørnede Silkeborg IF og Viborg FF sammen i den jyske pokalfinale for U19-hold, men dommer Lars Bo Larsen så sig nødsaget til at afbryde kampen i anden halvleg, da et uvejr ramte Bjerget i Kjellerup.

- Der var lyn og torden, og samtidig var det alt for mørkt, så nu må vi se, om vi skal spille de sidste 24 minutter eller en omkamp, siger SIF-træner Thomas Loft Jensen.

Viborg FF havde bragt sig foran med 1-0 i første halvleg, og i anden halvleg fordoblede de grønne fra domkirkebyen føringen. SIF nåede dog at reducere til 2-1 ved Peter Nemec, inden kampen blev afbrudt.

Nu er det op til Dansk Boldspil-Union (DBU), hvornår og hvordan finalen skal færdigspilles.

- Vi ved det ikke endnu. Det er DBU, der skal tage stilling til det, fortæller Thomas Loft Jensen, der foretrækker en ny kamp.

- Jeg mener, at vi skal spille kampen om. Det handler om momentum i de sidste 24 minutter, for Viborg havde ikke friske ben, og vi havde lige reduceret, da kampen blev afblæst. Vi havde momentum, og derfor virker det lidt underligt, hvis vi skal spille de sidste minutter, hvor de har friske ben, mener Thomas Loft Jensen.

SIF-træneren har dog også forståelse for, at Viborg-lejren foretrækker at spille de sidste 24 minutter, hvor muligheden for at forsvare 2-1-føringen er størst.

- Sådan er det. Man har jo sine interesser, lyder det med et smil fra Thomas Loft Jensen.


Ordet er dit