Tip os log ind
  • 1/: Torbjørn i verdens største saltørken, Salar de Uyuni, da han nåede Bolivia i 2014 og optog en sjov video af sig selv på den særprægede slette. ?Privat foto
  • 1/: Torbjørn Pedersen er goodwill-ambassadør for Røde Kors, og det er årsagen til, at hans lange rejse tog sit udgangspunkt ved Dybbøl Mølle i Sønderjylland. Slaget ved Dybbøl i 1864 var den første krig, hvor Røde Kors var aktiv. Året før havde den schweiziske forretningsmand Henry Dunant stiftet det, der senere blev til Den internationale Røde Kors Komité (ICR). I dag er Røde Kors til stede i 191 lande i verden. Torbjørn havde sin far Torben Pedersen og sin gamle skolekammerat Kristoffer Jakobsen med i Dybbøl, inden han drog ud i verden.
  • 1/: Torbjørn er forlovet med Le Gjerum, der er 36 år og læge. De blev kærester, et år før han rejste ud i verden - og har holdt sammen lige siden. De skriver sammen hver eneste dag via app'en »Couple« med et »godmorgen« og »godnat« som et absolut minimum, og Le har foreløbig besøgt Torbjørn 19 forskellige steder i verden - her i Kenya, hvor parret blev forlovet, da han friede til hende på toppen af Mount Kenya.
  • 1/: Farvel. Torbjørn stiger 10. oktober 2013 på Rute 1 ved Dybbøl for at tage bussen til Sønderborg og herfra fortsætte med tog til Hamborg. Siden har han ikke sat fødderne på dansk jord. Billedet er taget af hans far.
  • 1/: Torbjørns far, Torben Pedersen fra Bryrup, har besøgt sønnen foreløbig fire gange under rejsen - her i Gzira på Malta. Han har desuden besøgt ham på Cypern og to gange i Tyskland.
  • 1/: Torbjørn rejser alene og kommer primært fra land til land med offentlige transportmidler - her i Kasakhstan, da han skulle med tog fra Almaty til Astana.

Torbjørn fra Bryrup på rablende skør rejse

Torbjørn Pedersen, der stammer fra Bryrup, er på sjette år på vej Jorden rundt. Han har sat sig for som den første i verden at besøge alle verdens lande i ét stræk - og uden at flyve
15. april 2019, 15.57

BRYRUP/TOKYO - Han er rablende skør, men det skal nok lykkes.Sådan tænkte Torben Pedersen fra Bryrup, da han 10/10 2013 klokken 10.10 vinkede farvel til sønnen ...

Allerede abonnent? Log ind her