Tip os log ind
Frank Hvam og Mick Øgendal er på tur sammen og kommer til Silkeborg med showet »Det gode selskab« torsdag 2. maj.

To sjove mænd på tur

25. april 2019, 17.14

STANDUP Er man til et godt grin, kan man næste torsdag komme i selskab med to af Danmarks sjoveste mænd, når Frank Hvam og Mick Øgendal kommer til Silkeborg med showet »Det gode selskab«.

Det er første gang, at »klovnen« fra Viborg og »den væksthæmmede fra Falster« er på scenen i et og samme show - men det skal nok godt, for som Hvam og Øgendal selv understreger, så giver minus og minus som bekendt plus.

- Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet. Det giver faktisk en del at snakke om - men også en del at være bange for, siger Frank Hvam.

- Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt, tilføjer Mick Øgendal.

De to komikere er på en meget lang turne her i foråret.

27 byer får besøg af »Det gode selskab« frem til 18. maj. Billetterne er revet væk langt de fleste steder og blandt andre byer på turneen, er der i Jysk Musikteater arrangeret en ekstraforestilling sammen aften, når Hvam og Øgendal kommer til byen torsdag 2. maj.


Ordet er ditMere Kultur