Tip os log ind
Til daglig arbejder Tina Margrethe Alstrøm Jacobsen på Viborg Sygehus, og i ferien kan hun sammen med familien godt lide at komme ud og rejse og opleve noget. Både herhjemme, men også til de varme lande og slikke sol. Gran Canaria er favoritstedet, og igen i år smutter familien afsted i 14 dage.

Tina har altid haft fart over feltet

Tina Margrethe Alstrøm Jacobsen er sådan en datter, kone, mor, søster og kvinde, man kan regne med
22. marts 2018, 11.40

Tina Margrethe Alstrøm Jacobsen, Sjørslev, fylder 40 år fredag den 23. marts.

Tina er datter af Connie Helene Alstrøm Jakobsen og afdøde Hans Kurt Jensen. Tina er nummer to ud af en søskendeflok på fire, som tæller storebror Allan, lillesøster Lene og lillebror Jacob. Tina er født og opvokset i Sjørslev og har siden en ung alder af 14 år været bosat i nabobyen Demstrup. Her flyttede hun sammen med sin kæreste Henrik Alstrøm Jacobsen, som i 2006 blev hendes mand. De to har dannet par i 26 år nu. Sammen har de børnene Ann Dicte (12), Alberte (11), Oscar (8). Tina har siden, hun var helt ung, altid haft fart over feltet og vidst, hvad hun ville. Først blev hun uddannet social- og sundhedshjælper, sidenhen tog hun assistentuddannelsen, og i dag arbejder hun som sygeplejerske på Viborg sygehus. Her er hun på 13. år på afdelingen for, for tidligt fødte.

I sin fritid sidder hun sjældent stille ret lang tid af gangen. Hun er frivillig i foreningen Sdif, hvor hun står for afdelingen Motionshuset. Derudover dyrker hun fodbold, zumba og har sit eget fitness for alle hold. Af og til går hun også på de andre hold, der udbydes i Sdif. Og så er hun begyndt at køre på mountainbike sammen med vennerne og manden.

Børnene bliver også fragtet og fulgt tæt på sidelinjen om det er til fodbold, ballet eller springgymnastik. Jo, Tina hun er sådan en datter, kone, mor, søster og kvinde, man kan regne med. Hun stiller altid op og giver en hånd til stort og småt.

Hun har altid mange jern i ilden og er god til at jonglere med mange bolde på samme tid, både hjemme og ude. At hygge og lave aktiviteter med familien er også i højsædet, om det er en biograftur, at se en film sammen på tv eller bygge puslespil i nattøj foran brændeovnen.

Tina har som sagt ofte fuld fart på, og det er ikke ligefrem aftaget, selvom attesten nu siger 40, tværtimod. Sidste år resulterede det i en gennemført mini Triathlon.

- Det er fedt at se en så powerfuld kvinde med så megen viljestyrke til at nå de mål hun sætter sig for, som hendes søster Lene siger.

Familien følger trofast med på sidelinjen og håber, hun når de mål, hun sætter sig i mange år fremover.


Ordet er ditMere Navne