Tip os log ind
  • 1/: Siden foråret har der været spillet floorball på multibanen i Them. I den forestående gymnastiksæson bliver der mulighed for at spille indendøre kombineret med styrketræning.
  • 1/: En stor skare af frivillige instruktører er klar til den nye sæson i Them GF's gymnastikafdeling.

Them GF klar til ny gymnastiksæson

29. august 2018, 08.21

gymnastik Gymnastikafdelingen i Them GF er klar til en ny sæson.

Der er opstart i næste uge, og nyt i år er et tilbud om at spille floorball indendørs kombineret med styrketræning. Holdet er udsprunget af forårets opstart af floorball for kvinder på multibanen ved Them Hallerne.

Derudover tilbyder Them GF en række forskellige børnehold for børn i alderen fra 2 til 14 år.

- Vi har igen i år en stor gruppe frivillige instruktører, der er klar til at tage imod alle - nye som gamle gymnaster. Og der vil som altid være mulighed for at afprøve, om holdet er noget for den enkelte gymnast inden den endelige tilmelding, siger Anneline Reuter fra gymnastikafdelingen.

Afdelingen har som tidligere et samarbejde med Frisholm SFO, således at børn fra 0. til 2. klasse kan blive fulgt til gymnastik af personale fra SFO'en. Tilbuddet gælder primært for børn, som ikke er sikre på, hvorvidt gymnastik er noget for dem, men som gerne vil afprøve det et par gange.

For voksne tilbyder Them GF at kombinere det sociale fællesskab med sjov træning i form af enten powerhoop, step eller zumba. Også herreholdet er på programmet i år.


Ordet er ditMere Sport