Tip os log ind
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Tak for indlæg om Nordskovvej

30. august 2018, 12.40

Nordskovvej John Normann Pedersen redegør her i Midtjyllands Avis 27. august for de meget uheldige følger, det vil medføre, såfremt Århusvej lukkes omkring ved den gamle eg. Jeg giver ham fuldstændig ret. Så mister Nordskovvej væsentlige dele af sin funktion. Der bør bibeholdes to indkørsler til Silkeborg øst fra! Det er ikke kun min adgang til byen, fra Gjern, der er tale om. Det er Aarhusområdet, Galten, industriområde Hårup - ja, hele Silkeborg Ø - NØ.

Jeg beklagede i mit lille indlæg, som Normann P. kommenterede, at det ikke er muligt at se de detaljer, som ligger til grund for Nordskovvejs vedtagelse. Jeg mangler at få oplysninger om - som nævnt: Løsningen med Aarhusvej, tilslutning med Sejsvej og Christian 8s Vej / Drewsensvej.

Vi er tilsyneladende uenige om forbindelsen med Sejsvej. Undertegnede ser ikke den store investering i at anlægge en rundkørsel ret øst for brohovedet. Hertil er der rimelige adgangsforhold fra Sejsvej. Der er i forvejen placeret to boliger på dette plateau. Og når der satses stærkt på en udbygning af Sejs-Svejbæk, er det fornuftigt at trafikken til og fra dette område opdateres. Mildt sagt er det jo ikke let at komme gennem rundkørslen på havnen - fra Sejs. Eller øst fra til Sejs.

Det er vist nok for nu.


Ordet er ditMere Debat