Tip os log ind
  • 1/: Sweet-hearts med Pernille Højmark i front giver koncert ved Hammel Hestemarked.. Koncerten holdes fredag aften i Arena i Hammel Idrætscenter.
  • 1/: Sys Bjerre kan opleves ved Hammel Hestemarked

Sweethearts og Sys Bjerre til hestemarkedet

Hammel Hestemarked er klar med programmet for årets store fest
13. juni 2018, 09.35

HAMMEL Hammel Gymnastik Forening er nu klar med programmet for årets Hammel Hestemarked, som er det største enkelt arrangement i Favrskov Kommune. Igen i år finder Hammel Hestemarked sted hen over den første weekend i september med start torsdag den 2. september og afslutning søndag den 4. september.

På den musikalske front er året to største navne uden tvivl bandet Sweethearts og sangerinden Sys Bjerre.

Sweethearts med sangerinden og skuespilleren Pernille Højmark i front er på programmet til fredagens halkoncert i Arena i Hammel Idrætscenter, hvor arrangørerne fastholder de seneste år politik med en entrebillet til en 50'er.

Sys Bjerre Trio kan opleves lørdag eftermiddag ved en udendørs koncert ved scenen ved søen på festpladsen. Hun slog for alvor igennem med hittet om Malene tilbage i 2008, som solgte til tre gange platin. Siden har Sys Bjerre udgivet flere og albums uden dog at nå op i samme høje luftlag.

Lørdag aften har Hammel Hestemarked for længst meldt ud, at man laver en blanding af en oktoberfest og 80'er fest i Arena. Arrangementet starter med en oktoberfest, som fra klokken 22 så også bliver til en 80'er fest, når bandet Le Freak går på på scenen.

De yngre årgange kan lørdag aften fornøje sig med DJ Ringholm, som overtager teltet Hestestalden.

Søndag holder arrangørerne fast i eftermiddagskoncerten med Kandis, hvor det koster 50 kroner at komme indenfor.

Lørdag kan man opleves Lars Love Louise underholde på scenen ved søen. Søndag får sangerinde Amea fra Thorsø Hammel-debut ved en koncert i Hestestalden.

På underholdningsfronten arrangerer fodboldafdelingen i Hammel GF en pub-quiz fredag aften i Vandtruget. Det er også fodboldafdelingen, som lørdag eftermiddag arrangerer Kapsejlads på den lille sø. Her skal de forskellige hold udfordre hinanden i den ædle kunst at sejle på søen og drikke øl.

Motorcykelklubber MC 75 fra Hammel udstiller på festpladsen søndag. Og både lørdag og søndag kan man opleve Cirkus Aroma underholde på festpladsen.

Igen i år sørger Hammel GF Løb & Motion for at få løbet Hammel Hestemarked i gang, når løbeklubben torsdag aften afvikler motionsløbet Frijsenborgløbet med en børnerute og to ruter på seks og 12 kilometer, hvor det også er tilladt at gå rundt. Det er også torsdag aften, at Hammel GF uddeler årets pokaler og priser, inden bandet Johnny Mogensen Live overtager scenen.


Ordet er ditMere Hammel