Tip os log ind

Supermarked på Kildebjerg?

21. december 2016, 12.56

Debat Et lille indspark til den igangværende debat. Hvis innovative mennesker vil investere i og opføre et supermarked på Kildebjerg, hvorfor så ikke? Netop Kildebjerg bliver jo markedsført som det nye forkromede beboelsesområde i Ry - skal kildebjergenserne så ikke også have mulighed for handel tæt på? Og alle andre få endnu en valgmulighed?

Meningerne og argumenterne for og imod er mange, men ikke alle er »ufarvede«. At alle gerne vil have mere handel er vel logisk? Om Kvickly gerne vil have at al handel foregår i Kvickly, tjaaa, det vil de da sikkert gerne!

Et af bidragene til debatten virkede på mig noget nedladende, det blev udtrykt som om, at de der har råd til at handle i midtbyen og Kvickly kan gøre dét, og så kan »fattignumserne« handle i Netto eller Superbrugsen.

Et andet gav Netto en lille sviner for ikke at være medlem af Ry City! Hvad har det med Kildebjerg at gøre?

Man tænker på begrænsninger i stedet for på muligheder! Der tales om at bygge skole ved hallerne, hvorfor ikke på Kildebjerg hvor der er masser af plads? I vil gerne have liv, handel og erhvervsliv i Ry, jamen kære byråd, vis dog at I har agt som I har magt!

Det virker dog som om byrådet har malet sig op i et hjørne når de siger: »Vi vil ikke!«

Forslag til nye »uløselige opgaver«: Fjernelse af niveauoverskæringerne i midtbyen - det har været på tale i hvert fald i fire årtier. Bygning af lufthavn i Låsby. Opret- og vedligeholdelse af alle kommunens borgeres ens muligheder for at få sundheds- og borgerservice.


Ordet er dit