Tip os log ind
  • 1/: Jesper Pedersen, ledertrainee, og Aske Lauersen, ungarbejder, stod klar med en kølig velkomstdrink til kunderne på gourmetaftenen.
  • 1/: Ditte Rosenvinge, ansvarlig for frugt- og grøntafdelingen i Superbrugsen, bød på Smag Forskellen-bær og nachos med guacamole.

Superbrugsen kræsede om kunder ved gourmetaften

07. juni 2019, 13.35

THEM En gourmetaften i Superbrugsen i Them, hvor kunderne blev budt på drinks og smagsprøver, var en stor succes med over 500 gæster.

Det fortæller uddeler Nichlas Møller.

Kunderne fik lejlighed til at smage på blandt på så forskellige lækkerier som koldskål, oksefilet, salater, gourmet-chips og friske bær og skylle smagsprøverne ned med blandt andet 10 forskelige vine, 20 forskellige specialøl og gin og tonic.

Ved indgangen til butikken stod medarbejdere klar med kolde velkomstdrinks, og smagsprøverne blev serveret rundt om i butikken, hvor kunderne også fik lejlighed til at hilse på dele af bestyrelsen - herunder på de nyvalgte Leif Christensen og Heine Skov.

- En af de helt afgørende ting ved at drive brugsforening er at sørge for at give tilbage til kunderne. Den store opbakning, vi oplever i år, vil vi rigtig gerne prøve og give så meget tilbage af som muligt. Derfor inviterede vi til gratis gourmetaften, fortæller Nichlas Møller om arrangementet, hvor kunderne desuden kunne spare 20 procent på deres indkøb.


Ordet er dit