Tip os log ind
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Støt op om protesten mod regionens bus-besparelser

18. oktober 2018, 13.16

KOLLEKTIV TRAFIK Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. regionens besparelse på busserne.

I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den »folkebevægelse«, der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Endnu engang må vi desværre konstatere, at regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne.

For ikke ret mange dage siden fremlagde landsbyerne i Skanderborg Kommune deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de »folkemøder« der bliver afholdt i den kommende tid, bl.a. i Herskind den 22. oktober.


Ordet er ditMere Debat