Tip os log ind
Foto: Martin Ballund

Stor respekt for Silkeborg sygehus - om mit møde med sygehusvæsenet

12. september 2018, 11.56

Fremragende Sidst i maj var jeg så uheldig at falde og beskadige min skulder. Temmelig slemt skulle det vise sig. Det efterfølgende besøg på skadestuen på Herning Sygehus blev starten på en rundtur til diverse hospitalsafdelinger og privatklinikker i regionen, alt imens smerterne i skulderen generede døgnet rundt.

Den forløsende opringning kom mandag den 9. juli fra Silkeborg Sygehus. Her havde man tid til forberedende undersøgelse tirsdag morgen. Allerede fredag den 13. juli var man klar til at operere mig.

Overlæge Ala Aldeen foretog den omfattende operation i løbet af eftermiddagen. Efter opvågning sagde sygeplejersken, at lægen var gået hjem, og han ville orientere mig om operationen en af de følgende dage. Men allerede fredag aften ringede Aldeen hjemmefra, og orienterede mig grundigt om forløbet af operationen. Det er da enestående omsorg.

Omsorgen fortsatte både på opvågningen og på sengeafsnittet, hvor jeg blev i løbet aftenen, indtil jeg var klar til at tage hjem.

Ugen efter operationen var man klar med en genoptræningsplan. Igen en super velfungerende afdeling, hvor fysioterapeut Jeanette Papsø med yderst kompetent behandling har sørget for, at jeg allerede er rigtig godt fremme med at få mobiliteten igen.

Et enkelt eksempel på den service der ydes på Silkeborg Sygehus: Der var tilstødt nogle ret voldsomme smerter i min ryg. En fredag morgen kontaktede jeg fysioterapien og forklarede problemet for Jeanette. Jeg fik en behandling halvanden time senere - sådan. Og jeg har flere lignende oplevelser i min behandlingsperiode af det velfungerende sygehus, hvor man virkelig får følelsen af, at de er der for dig.

Silkeborg Sygehus er kåret til Danmarks bedste mindre sygehus de seneste fem år - hvis jeg må stemme bliver de det igen i år. Tak for fantastisk behandling og stor respekt for jeres faglighed.


Ordet er ditMere Debat