Tip os log ind
Alexander Zorniger.
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Stolt Brøndby-træner efter pokaltriumf

- Vi fortjente at vinde, siger Alexander Zorniger
11. maj 2018, 11.06

Pokalfinale Alexander Zorniger har været en stor succes siden ankomsten til Brøndby, og han var stolt over at stå i spidsen for det hold, der endelig hentede en titel til klubben igen.

- Jeg startede i den sjette liga i Tyskland. Det er nu 16 år siden. Nu er jeg den pokal-vindende træner i en stor klub - ikke kun i Danmark. At bringe Brøndby tilbage på kortet er en stor ting for mig, sagde Alexander Zorniger efter 3-1-sejren i pokalfinalen.

Han mener, at SIF bed godt fra sig.

- De udfordrede også på nogle områder, men jeg synes, vi fortjente at vinde. Vi havde to-tre store chancer, inden de scorede. Det var tricky efter 0-1-målet, men det var godt, at vi slog tilbage med det samme, sagde træneren, der understregede, at pokaltriumfen skulle fejres med måde, for allerede mandag venter den direkte mesterskabsduel mod FC Midtjylland.

Midtbanespilleren Kasper Fisker lagde også op til en afdæmpet fest.

- Vi skal fejre det her med vores fans og som et fællesskab. Det er vigtigt, at tage det ind som klub. Men vi skal også fejre det med knoppen, fordi vi har en rigtig vigtig kamp på mandag.

- Vi har fået lov til at få en enkelt eller to øl, og det er det. Vi skal ikke ud og feste til den lyse morgen - desværre. Eller heldigvis, for vi har rigtig meget at spille om endnu, sagde Kasper Fisker.


Ordet er ditMere Sport