Tip os log ind
Lars Mørk, Phillip Devantier, Lars Dons og Simon Tang kan opleves i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter.

Stjerneparade af gode grin på lokal scene

21. februar 2019, 21.09

bjerringbro Der er alle muligheder for at få et godt grin - sandsynligvis flere - når toppen af poppen indenfor dansk stand-up kommer til Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter 22. marts.

Det er FBI Comedy Tour, der i foråret og efteråret sender en række af de bedste danske komikere på Danmarksturné.

I marts byder FBI Comedy Tour på en sammensmeltning af imponerende erfaring og spirende talentmasse, når Brian Mørk tager top tre fra dette års DM i stand-up, Phillip Devantier, Lars Dons og Simon Tang, under sine vinger.

Brian Mørk debuterede som stand-up komiker i 2002 og er en af comedy branchens tunge drenge. Skarp satire og befriende begavet humor - tilsat en cool og tilbagelænet stil. Brian Mørks comedy er intelligent og underholdende, og han er en mester i at reagere på input fra salen.

Da vinderen af DM i Stand-up i år skulle findes på Bremen Teater i København, var det baseret på, hvad dommerpanelet kaldte et »exceptionelt højt niveau«.

Vinderen blev Phillip Devantier, skarpt efterfulgt af Lars Dons og Simon Tang. DM i stand-up har tidligere vist sig at være starten på noget stort for en perlerække af populære komikere, der siden 1992 har deltaget i konkurrencen. ks


Ordet er ditMere Bjerringbro