Tip os log ind
En masse spilleglæde har ophobet sig i øvelokalerne i løbet af vinteren - og nu skal den fyres af på den store scene på Bytoften. Her er det Karla fra bandet SKE, der håndterer trommerne ved en tidligere festival. ?
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Spilleglæden slippes ud i det fri

»Scenen er jeres« tilbage på Bytoften 22. maj
18. maj 2019, 18.22

GALTEN Træerne står lysende grønne på Bytoften, og så er det tid til »Scenen er jeres« - den hyggelige minifestival, hvor musikglade børn og unge fra de lokale klubber og Kulturskolen fyrer den af.

Den lille festival afvikles for 13. år i træk ved Bytoftens amfiscene onsdag 22. maj, og igen er der mange børn, der er klar til at springe ud på den store scene med professionelt lys- og lydanlæg.

I løbet af eftermiddagen bliver der mulighed for at høre Wifi Girls, The Juniorclubs. Higer Sounds og mange flere. For i alt omkring 20 børne- og ungdomsbands og solister har meldt sig til.

En masse spilleglæde har ophobet sig i øvelokalerne ude i klubberne og Kulturskolen i løbet af vinteren, og nu skal der gives los - i en dejlig blanding af rock, pop og dans .

»Scenen er jeres« er i modsætning til MGP og alle de andre tv-programmer ikke nogen konkurrence, men fest, sjov og ballade, og intentionen er, at giver børnene og de unge mulighed for, at komme ud af de støvede øvelokaler og optræde for et stort publikum.

Undervejs vil der være mulighed for at købe vand, kaffe og kage til billige penge. »Scenen er jeres arrangeres af klubberne på Skovby Mosegård, Galten Junior og Ungdomsklub og Kulturskolen. Der er gratis adgang. sinn


Ordet er ditMere Ry-Galten