Tip os log ind
  • 1/: Nick Anker Schøler Laursen og Kristina Højholt Schøler Laursen nyder at spille og den ro og hygge, det kan give, og det er også noget, som deres Alfred på nu toethalvt år er blevet vant til. Og den bedste gave, man kan give til faren i familien, det er et spil, for han har lige fra han var barn været vild med at spille, fordi han er vokset op i en familie, hvor der blev spillet en masse. Han kan også huske, at han sammen med sine brødre selv har opfundet og konstrueret nye spil, og i det hele taget oplever han en masse fællesskab omkring det at spille. Her er det konstruktionsspillet Carcasonne, der er fremme på køkkenbordet. Et af de nyeste spil i hjemmet hedder Codenames, og ellers vil parret anbefale »Hint« som et godt selskabsspil.
    Foto: Bjarne Gregersen
  • 1/: Familien Schøler Laursen har måske omkring 30 forskellige spil, de kan kaste sig over. Deriblandt en masse spil, hvor der også er diverse udvidelser til.
    Foto: Bjarne Gregersen

Spil er et fast omdrejningspunkt for Silkeborg-familie

For Nick Anker Schøler Laursen er det vigtigt at have en familie, der nyder at spille
29. oktober 2018, 06.15

GRAUBALLE Når der skal hygges i familien på Eriksborgvej i Grauballe, så bliver der taget et spil frem. Ja faktisk behøver far i huset, Nick Anker Schøler...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Erhverv