Tip os log ind
Midtjyllands Lufthavn vil ligesom sidste sommer sende charter-turister afsted. Til sommer sendes der blandt andet turister af sted til Tyrkiet. Det er Spies, der står for det.

Spies vil flyve til Tyrkiet fra Karup

Spies vil til sommer sende charter-turister fra Midtjyllands Lufthavn i Karup til Tyrkiet
07. december 2017, 09.37

KARUP Danmarks største rejsearrangør, Spies, holder nu sit indtog i Midtjyllands Lufthavn. Selskabet har besluttet, at det i sommeren 2018 vil sende midtjyder direkte fra Karup-lufthavnen til tyrkiske Antalya med populære rejsemål som bl.a. Alanya, Side og Belek.

Første afgang fra Karup-lufthavnen gennemføres den 17. juni med en ny Airbus 321 med 212 læderstole fra danske Thomas Cook Airlines.

- Vi synes ikke, at midtjyderne skal nøjes med charterafgange til blot Grækenland. Derfor kommer vi med et prisbilligt alternativ, nemlig Tyrkiet med hoteller af høj standard og mange med det eftertragtede all inclusive koncept, fortæller produktchef Carlos Cebrian fra Spies.

I Spies har man i forvejen succes med at benytte landets mindre lufthavne.

- På Bornholm bor der ca. 39.000 indbyggere - ca. 2.100 af dem sender vi hvert år på ferie på 10 udsolgte fly. Det samme sker fra Odense. Vi er stolte over at vi i 2018 er landsdækkende med feriefly fra hele seks danske lufthavne og glæder os til - på opfordring fra mange - at komme til Midtjylland med et kvalitetsprodukt. Vi ved at kort afstand til »ens egen« lufthavn har stor betydning, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Chefen for Midtjyllands Lufthavn, Frans Bjørn-Thygesen, glæder sig også over, at Spies til sommer vil flyve fra hans lufthavn med fly fra Nordens største charterflyselskab:

- Det glæder os, at Spies som landsdækkende kvalitetsrejsearrangør også har set det store potentiale i vores centralt beliggende lufthavn og det rejselystne publikum i den midtjyske landsdel. Gennem 50 år har vi været kendt for at være regionens effektive erhvervslufthavn, men har med sommerens succesfulde genoptagelse af charterserier efter 20 års pause igen bevist, at vi med gratis parkering lige ved terminalen og som een af verdens mest punktlige lufthavne, har noget ganske unikt at tilbyde også private feriegæster.

Med Tyrkiet-flyene fra Midtjyllands Lufthavn kan de rejselystne nå populære Spies' koncepthoteller som Sunwing Resorts for familierne og en række Sunprime Resorts for voksne uden børn.

Med de seks afgange i sommerferien vil der blive sendt 1.272 gæster afsted fra den midtjyske lufthavn.


Ordet er ditMere Kjellerup