Tip os log ind
  • 1/: Fra på onsdag klokken 11 og i løbet af de næste knap fem år bliver Søtorvet forvandlet til et nyt boligområde med 280 boliger, en ny Superbrugsen og med plads til andre butikker og restauranter. Kvickly forbliver åbent, indtil de første tre punkthuse er bygget. Herefter lukker Kvickly, og genåbner som en ny Superbrugsen i stueetagen på det nye byggeri.
  • 1/: Nu er det midlertidigt slut med at benytte sig af Papirgangen over til Papirfabrikken. Det er endnu uvist, hvornår broen bliver åbnet igen.
  • 1/: Hjørnet af ØStergade og Christian 8.s Vej udgør anden etape af det store boligprojekt. Her bliver der bygget to punkthuse og en form for grøn bypark, der vender over mod Hjejlekios-kerne.
  • 1/: Det bliver nogenlunde lige her på dette spot, at de første punkthuse begynder at skyde i vejret i løbet af efteråret 2019.
  • 1/: Illustration af Søtorvets nye punkthuse set fra nord på Christian 8.s Vej ved Viborgbroen. Under punkthusene bliver der bygget en ny Superbrugsen, p-pladser og lokaler til for eksempel restauranter og caféer. ?Illustration: C.F. Møller

Spadestik til fem år med stort byggerod

På onsdag bliver første spadestik taget til knap fem år med byggerod, når 280 nye boliger skyder i vejret på Søtorvet
16. marts 2019, 14.00

SILKEBORG Det er snart to et halvt år siden, at planerne for 280 nye boliger fordelt på otte punkthuse på Søtorvet første gang så dagens lys.Siden er der løbet ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg