Tip os log ind
  • 1/: - Brændeovnen er sommerhusets omdrejningspunkt, konstaterer Anja Bjerring Kristiansen.
  • 1/: Den stærkt kuperede grund tæller omkring 2800 kvadratmeter og øverst ligger sommerhuset, der oprindeligt blev opført i 1930'erne. Anja Bjerg Kristiansen - her med kæresten Martin Blohm - ser frem til for alvor at komme i gang med nogle af de mange projekter, hun har på tegnebrættet.
  • 1/: - Jeg kan godt lide at have gang i nogle projekter, og jeg er ikke typen, der sætter mig til rette i sofaen med en bog og bliver siddende, til jeg har læst den færdig. Men når jeg er færdig med et projekt, holder jeg af at slappe af med en bog, siger Anja Bjerring Kristiansen.
  • 1/: Anja Bjerring Kristiansen oplevede det som at træde ind i en hule, da hun første gang så sit sommerhus. Her er det stuen med det lille køkken.
  • 1/: Køkkenet er af ældre dato men fungerer som det skal. Bortset fra opvaskemaskinen, som Anja Bjerring Kristiansen skal have ordet - sammen med de mange andre projekter, hun har planlagt.
  • 1/: I 1970'erne fik sommerhuset en tilbygning. Her findes entre, to værelser og badeværelse.
  • 1/: Står det til Anja Bjerring Kristiansen bliver den eksisterende fliseterrasse udskiftet med en stor træterrasse. Og så håber hun også, at hun får etableret et stort bålsted, et par murede ovne, jacuzzi, hængekøjer ... Og så har hun en række andre ideer.

Sommerhuset tæt på Silkeborg giver nærhed til alt

Nærheden til skoven og dens dyr. Muligheden for aktiviteter i søen og på de nærliggende MTB-spor. Plads til ro og fordybelse - men i tilpas kort afstand til byens kulturliv. For Anja Bjerring Kristiansen giver sommerhuset i Vesterlund hende alt det, hun holder af ved Silkeborg
04. maj 2019, 18.03

- Her er helt vidunderligt. Vi er ude i naturen. Landskabet er stærkt kuperet og så er der Thorsø få minutters gang væk. Her er helt stille, men alligevel er...

Allerede abonnent? Log ind her