Tip os log ind
  • 1/: Thomas Bjørn, hvid T-shirt, skal til at putte på hul 15, som han selv har været med til at designe på hjemmebanen i Resenbro. Derfor hedder hullet »Lille Bjørn«. Thomas Bjørn fik i øvrigt en 3'er på hullet - efter at have været i bunkeren (sandet).
    Foto: Brian Holst
  • 1/: Trianglens Pølsevogn har en vogn stående på hul 15 »Lille Bjørn«, hvor der forventes at blive en fantastisk stemning henover weekenden. Trianglens pølsevogn har også en vogn stående på hul 13 og kan i dag, fredag, fejre 10 års jubilæum. - Så vi har nok at se til i disse dage. Både inde i Silkeborg og her på golfbanen under Made in Denmark, fortæller Merete Kristensen fra Trianglens Pølsevogn. Her er det Nicoline Hundebøl, der serverer.
  • 1/: Hul 15 torsdag formiddag. Her var der ikke meget gang i den, men det kom der senere. Det usædvanlige ved hullet er blandt andet, at spillerne slår ud fra Jyske Banks VIP-telt på tee-stedet.
  • 1/: En caddie kaster gummibolde ud til publikum, fordi en spiller har slået på green i første slag på hul 12. Boldene kan byttes til øl i den nærliggende bar.

Solen kom med stemningen

Made in Denmark kom godt fra start på en torsdag, som ikke blev så våd, som vejrudsigten ellers havde spået. Midtjyllands Avis var på besøg hos de mest stemningsfyldte huller
31. august 2018, 09.17

resenbro Så skete det. Silkeborg Kommunes med afstand største sportsbegivenhed blev sat i gang i går torsdag. Og det blev en vellykket startdag.- Fremragende...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Sport