Tip os log ind
  • 1/: Arbejdet med selve byparken i Kjellerup er netop gået i gang. Arbejdet skal være færdig i starten af december. Hele planen er, at man via Skovbakken og via skolen skal kunne komme ned i Krabbes Grønne Ring. I Krabbes Grønne Ring fra Vestergade til Spejderhuset skal der laves en niveaufri sti, så kørestolsbrugere og andre med gangbesvær kan anvende den del af Krabbes Grønne Ring uden problemer.
  • 1/: Overblik over hele projektområdet ved Skovbakken (yderst til venstre) og den nybyggede Kjellerup Skole. Hele planen er, at man via Skovbakken og via skolen skal kunne komme ned i Krabbes Grønne Ring. I Krabbes Grønne Ring fra Vestergade til Spejderhuset skal der laves en niveaufri sti, så kørestolsbrugere og andre med gangbesvær kan anvende den del af Krabbes Grønne Ring uden problemer. Anlægs-arbejdet med Skovbakken er i gang. Skolebyggeriet er også på vej.

Skovbakken i Kjellerup kan bookes i Mosaikken

Arbejdet med første etape af bypark ved skolen i Kjellerup er i gang
09. september 2018, 09.17

KJELLERUP De store maskiner har indtaget pladsen ved siden af Kjellerup Hallen ved skolen. Det er nu byparken, »Skovbakken«, skal etableres. - Vi regner med,...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Kjellerup