Tip os log ind
  • 1/: Det er Den Kreative Skole og Silkeborg Musiklærerforening, der arrangerer Skolernes Nytårskoncerter. I det store kor synger elever fra Balle Skole, Buskelundskolen, Gjessø Skole, Gjern Skole, Hvinningdalskolen, Sejs Skole, Skægkær Skole, Sølyst Skole, Trekløverskolen og Voel Skole. Her ses i forgrunden de fire solister, blandt andre Merle Meyland i den grønne kjole.
  • 1/: Det store orkester leverede flere store musikalske symfonier og hits. Blandt andet gik Harry Potter Suite og et remix mellem James Bond, Pink Panther og Indiana Jones melodierne rent hjem. Med i orkestret var Sejs Blæserne. Mius (Midtjysk unge strygere) og Mifune (Midtjysk filharmonisk ungdoms ensemble). Her er det Magne Meyer på horn og Hakon Meyer på fagot.
  • 1/: Line Lundtoft vandt i efteråret talentkonkurrencen »Silkeborg Solisten«, som gav mulighed for at optræde med professionelle musikere i weekenden og til Skolernes Nytårskoncerter tirsdag og onsdag.
  • 1/: Der er 100 unge, der synger med i koret.

Skolernes Nytårskoncert: Sange om superhelte fløj mod nye højder

Sangen om luftens helte slutter med strofen: »Det skal nok gå«. Og det gjorde det i den grad tirsdag eftermiddag i Jysk Musikteater. Skolernes Nytårskoncerter når nye højder med superheltemusik og talentfulde musikere
16. januar 2019, 13.30

SILKEBORG »Kender I James Bond, Pink Panther og Indiana Jones?« Konferencier og skuespiller Kim Brandt fik et rungende ja til det spørgsmål, han stillede de...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind