Tip os log ind
Hentydningen til De Hvii', som fodboldholdet AGF jo kaldes på visse kanter, er ikke til at tage fejl af på de lokale skilte-piraters nyeste påfund.
Foto: Privatfoto

»Skilte-piraterne« har været på spil igen

Endnu engang er der dukket et af de skilte op, der får de fleste til lige at kigge en ekstra gang, og som giver et lille smil på læben
19. december 2018, 11.25

LAVEN Som billedet fra motorvejstilkørslen herover viser, har »Skilte-piraterne« igen-igen fabrikeret et anderledes vejskilt. Denne gang har faren og datteren fra Laven, som står bag flere af den slags skilte, lavet et med teksten: »... en Hvii' jul og et godt nytår!« - med en tydelig reference til årstiden og det aarhusianske fodboldfolk.

I en mail til Midtjyllands Avis skriver skiltemagerne:

»Skiltepiraterne ønsker David N. og alle aarhusianere en Hvii' jul og et godt nytår. Måske ses vi i den samme række til næste år ...«

Og herfra kan man jo så frit tolke på, om det er AGF, der skal rykke ned i 1. division, eller Silkeborg IF, der skal gøre comeback i Superligaen.

»Skilte-piraterne« har tidligere brilleret med humoristiske skilte her i det midtjyske. Såsom »Roberts Skov«, »Kasper Dollerbergs Bakker«, »Lars Tyndskids Mark«, »Plæneklipperens Plads« og »Bamses Boulevard«.

Vej- og trafikchefen i afdelingen for Teknik og Miljø hos Silkeborg Kommune, Flemming Christensen, har tidligere udtrykt i Midtjyllands Avis, at man ikke bakker om denne form for skiltning.


Ordet er ditMere Laven