Tip os log ind
Silkeborg-Voel-damerne fejrer oprykningen til landets bedste række. Arkiv
Foto: Martin Ballund

Silkeborg-Voel henter tyrkisk landsholds-målmand

Silkeborg-Voel har hentet den unge målvogter Sara Kececi i konkursramte Vejen EH
12. juli 2014, 12.08

HÅNDBOLD Den ny oprykkede ligaklub Silkeborg-Voel KFUM har netop indgået en aftale med den 19-årige Sara Kececi, der skal supplere Stine Bonde i målet i den kommende sæson.


Den nye målvogter kommer fra konkursramte Vejen EH, og inden da vogtede hun målet hos Sønderjyske Håndbold.


- Sara Kececi er en ung målvogter, som har et stort udviklingspotentiale, og den udvikling vil vi gerne bidrage til. Stine Bonde er førstevalget i målet, men vi glæder os over, at have fundet et godt supplement til hende, siger cheftræner Jakob Andreasen.


Den nye keeper har tidligere spillet fodbold på højt niveau, men satser nu udelukkende på håndbolden, hvor hun er inde i varmen på det tyrkiske landshold.


- Jeg valgte Silkeborg-Voel KFUM, fordi det er en spændende klub med et godt træningsmiljø. Jeg ser gode muligheder for at udvikle mig, og suge viden til mig der, fortæller Sara Kececi.


Den nye målvogter flytter i nær fremtid til Silkeborg, og er med når ligatruppen mandag indleder træningen frem mod ligadebuten 3. september mod Randers HK på udebane. Inden da venter en stribe træningskampe og en træningslejr på Club La Santa i midten af august.


Ordet er dit