Tip os log ind
Brian Hansen, som her ses med hustruen Elin, tror på succes for den nye rute til København.
Foto: Martin Ballund

Silkeborg-busfirma nyder godt af Rødbillet-succes

Silkebus skal stå for ny billig-rute fra Silkeborg til København
23. september 2014, 13.57

silkeborg Den nye billig-busrute fra Silkeborg til København, der har premiere den 5. oktober, er ikke kun godt nyt for sparsommelige, rejselystne silkeborgensere.


Brian Hansen, der står bag det Silkeborg-baserede busselskab Silkebus, glæder sig også over den nye rute og samarbejdet med Rødbillet.dk, som står bag det nye tiltag.


Silkebus skal nemlig stå for Silkeborg-København ruten, og Brian Hansen forventer sig rigtig meget af den nye rute.


- Det er rigtigt spændende og sjovt at være med til, og det kommer helt sikkert til at give ekstra penge i kassen, siger Brian Hansen.


Silkebus har i omkring otte måneder kørt for Rødbillet.dk fra blandt andet Herning og Aarhus, og det har allerede betydet masser af kilometer til Brian Hansens busser.


- Vi har vel kørt en seks-syv ture om ugen, og vores to dobbeltdækkere er virkelig kommet ud at køre meget, efter vi er begyndt at køre for Rødbillet.dk, fortæller Silkebus-ejeren, der vurderer, at man allerede i år vil omsætte for mindst en ekstra million på baggrund af samarbejdet med Rødbillet.dk.


Hvis Silkeborg-København ruten bliver en succes, forventer Brian Hansen, at der skal ansættes nye medarbejdere i Silkebus.


I dag beskæftiger virksomheden knap 50 fastansatte samt en række chauffør-afløsere.


Ordet er dit