Tip os log ind
Thomas Dalgaard har i mange år været kendt som en fuldblodsmålscorer i dansk fodbold. Han har også prøvet kræfter som professionel i udlandet. Han er stadig sulten på mål, og fremover skal de scores i Danmarksserien hos Silkeborg KFUM, der har tilbudt ham et job hos Bet25 ved siden af fodboldlivet. Bet25 ejes som bekendt af Holger Kristiansen, der er en af drivkræfterne bag fodboldklubbens ambitioner.
Foto: Ritzau Scanpix

Silkeborg-klub henter rutineret mål-ræv i Skive

Den tidligere Superligaspiller Thomas Dalgaard siger, at han skifter fra Skive til Silkeborg KFUM, fordi han har fået et attraktivt tilbud med bold og job
11. juli 2018, 08.08

SILKEBORG I sin storhedstid var Thomas Dalgaard en af Superligaens mest målfarlige angribere.

Nu har den 34-årige Dalgaard sagt ja til et tilbud fra Silkeborg KFUM, hvor han kan kombinere fodbolden med et job hos Bet25. Det skriver Skive Folkeblad.

Ifølge den lokale avis havde Skive ellers tilbudt Thomas Dalgaard en kontraktforlængelse, men Dalgaard valgte i stedet at sige ja til KFUM.

- Det gjorde jeg lidt af flere grunde. For det første bor jeg i Aarhus, så det kan bedre hænge sammen med at køre, og jeg kan få arbejdet ved siden af fodbolden til at passe bedre ind i det. Og så var tilbuddet fra Skive et økonomisk dårligt tilbud, hvis man skal være lidt grov. Jeg kunne bare ikke få det til at gå op på samme måde som i Silkeborg, siger angriberen til Skive Folkeblad.

I Silkeborg KFUM er Holger Kristiansen ikke klar til 100 procent at bekræfte aftalen med den tidligere superligaspiller.

- Det er rigtig, at vi taler sammen, og jeg håber, at vi når frem til en aftale. Men der mangler stadig lidt detaljer, siger Holger Kristiansen, der ikke er vild med at snakke for meget om forbindelsen til Dalgaard endnu.

Thomas Dalgaard afslører i Skive Folkeblad, at det er samtaler med KFUM's Ove Christensen, som fik ham til at skifte. Dalgaard fortæller også, at han i øvrigt er begyndt at gøre sig overvejelser om fremtiden, der på sigt godt kunne indebære en rolle uden for banen.

Indtil videre er den målfarlige angriber dog klar hos KUFM i Danmarksserien. Thomas Dalgaard har en lang karriere bag sig, og han fik i øvrigt sin fodboldopdragelse hos Silkeborg IF's college i de tidlige ungdomsår.

Siden fulgte succesfulde ophold i blandt andet Skive, Randers, Viborg og Sønderjyske. Udlandsophold blev det også til hos tyrkiske Manisaspor samt hollandske Heereenven.


Ordet er ditMere Sport