Tip os log ind
Stephan Petersen scorede flot mål.
Foto: Martin Ballund

SIF vandt målfest i Hvidovre

SIF fik gang i målscoringen med Ronni Schwartz i topform. Holdet vandt 4-2 efter at have været bagud
10. september 2018, 20.56

FODBOLD Det blev en kamp med masser af mål, store chancer og store fejl.

Men facit var en uhyre vigtig SIF-sejr på 4-2 over Hvidovre, efter hjemmeholdet havde ført 2-1.

SIF-træner Michael Hansen havde skiftet en del ud. Dennis Flinta og keeper Thomas Nørgaard var røget på bænken, mens Magnus Mattsson ufrivilligt var ude med en skade, og Sebastian Jørgensen var med U18-landsholdet.

Det gav chancen til Peter Friis i målet, foran et forsvar med Simon Jakobsen og Anders Hagelkjær, mens Stephan Petersen var med på højrekanten. Endelig fik Marc Rochester pladsen som hængende angriber i stedet for Mattsson.

Første halvleg blev en ganske underholdende affære, hvor SIF gik fra flot fodbold til store fejl.

Den første del gav et flot mål efter 11 minutter, da Ronnie Schwartz afsluttede et flot SIF-angreb med en god scoring.

Til gengæld kostede en fejlaflevering fra Svenn Crone et hurtigt kontraløb, som endte hos Louka Andreasen. Han sparkede bolden i nettet bag Peter Friis-Jensen.

Efter pausen kom der for alvor gang i forestilling. En noget tvivlsomt straffespark gav hjemmeholdet en føring, da Kim aabech scorede, men så udlignede Marc Rochester efter 55 minutter, og fem minutter senere scorede en stærk spillende Stephan Petersen.

Og en lige så stærk spillende Ronni Schwartz fik vist, at SIF-ledelen har set helt rigtigt ved at hente ham, for han lukkede kampen med en scoring næsten fra midten, da Hvidovre-keeper Alexander Horsebøg var kommet for langt ud.

Med sejren er SIF nummer syv - fem point fra topholdene.


Ordet er ditMere Sport