Tip os log ind
Marcus Solberg.

SIF

SIF udlejer angriber

15. april 2016, 12.43

FODBOLD SIF-angriber Marcus Solberg bliver genforenet med holdkammeraten Tobias Salquist. Den islandske klub, der i forvejen råder over Salquist på en lejeaftale, har også indgået lejeaftale med SIF-angriber Solberg. Solberg er ligesom Salquist udlejet til den islandske klub for resten af 2016.

- Marcus' udsigter til spilletid i SIF i den nærmeste fremtid er begrænsede. Vi er med tilgangen af Ulrik Flo og Davit Skhirtladze i januar godt dækket ind på positionen, hvor vi også har Nicolaj Agger og Andreas Albers. Vi har således en stor bredde på angriber-positionen, og vi har derfor imødekommet Marcus' ønske om at få spilletid i Island. Vi ser Fjölnir som en god mulighed for ham, siger SIFs sportschef Jesper Stüker.

Da den islandske sæson først sparkes igang 1. maj, hvor Fjölnir møder Valur i sæsonpremieren, er transfervinduet på vulkanøen stadig åbent. Det har således åbnet Marcus Solbergs mulighed for at få spilletid.

Yderligere to tidligere SIFere spiller på Island. Bjarni Vidarsson er tilbage i barndomsklubben FH, mens Morten Beck er på kontrakt i KR Reykjavik.


Ordet er dit