Tip os log ind
Billedet her er fra butikkens facebook-video, der viser tyveriet. Avisen har på nuværende tidspunkt valgt at sløre ansigtet på gerningsmændene.

Seneste nyt: Jakke-tyves flugtbil fundet i boligområde

20. november 2018, 10.35

SILKEBORG Der er fremskridt i efterforskningen af det frække tyveri af dyre Moncler-jakker, som tøjbutikken Laura Thomsen Luxury blev udsat for mandag formiddag.

Få timer efter tyveriet fandt politiet nemlig den bil, tyvene kørte væk i. Der er tale om en koksgrå Peugeot 208 blev fundet efterladt på en byggegrund i Gellerupparken i Aarhus.

Fundet af bilen giver politiet nogle tekniske spor at arbejde videre med.

Butikken har desuden videoovervågning af episoden. Her ses, at fire personer klokken 11.34 gik ind i butikken og stjal jakker for anslået 250.000 kroner.

- Der fire gerningsmænd kommer ind i forretningen, hvor vores ekspedient spørger, om hun kan hjælpe med noget. Det afviser de. Derefter går ekspedienten tilbage til den kunde, hun er ved at ekspedere. Men hun kan godt se, at de har gang i noget mistænkeligt. Da de løber ud af døren med jakkerne, løber hun efter ud på gaden, hvor hun råber »stop, stop«. De råber nogle ufine gloser til hende og stikker af. Det lykkes for en mand på gaden at få én af jakkerne fra dem. Men de stikker af ad Søndergade, Nygade og videre til Mejerigården, hvor de angiveligt kører væk i en koksgrå Peugeot 208, fortæller medindehaver af forretningen, fortalte Henrik Mølbach Thomsen til Midtjyllands Avis mandag eftermiddag.


Ordet er dit