Tip os log ind
 • 1/: - Nu får den et ordentligt skud i år med koncerter, men så skal jeg nok lige slappe lidt af næste år, siger Sebastian, der den kommende tid tager på turné i hele landet.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg havde ikke været i musikbranchen i ret mange dage, før jeg fik den holdning, at hvis jeg skulle lave et ugebladsinterview, skulle det højest være én gang om året, siger Sebastian.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg har haft nogle stemmeproblemer gennem årene, som var ret påvirket af, om jeg var nervøs. Det skulle jeg under ingen omstændigheder blive, så jeg har arbejdet med mig selv i forhold til, at det at gå på scenen skal være det samme som at gå hen om hjørnet, siger Sebastian.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Sebastian er på vej på turné, og når han senere i år fylder 70, markeres det med en række koncerter sammen med Danmarks Underholdningsorkester.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Robotteknologi, drømmen om Amerika og et held og lykke til næste generation er nogle af de temaer, som har inspireret Sebastian til teksterne på den nye plade, »Hun nåede at klappe hunden«.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Sebastian er en af de musikere, der trækker publikum i flere aldre, hvilket blandt andet skyldes, at hans børnesange er blevet ved med at få et nyt publikum.
  Foto: Carsten Lauridsen

Sebastian klar med ny turné - besøger Silkeborg

Sebastian sagde meget tidligt i sin karriere nej tak til optræden på blokvogne og i ugeblade. Han har altid hellere villet fordybe sig og eksperimentere, når han lavede nye plader. Nu er sangeren, der runder 70 i år, på vej med en ny plade, hvor han blandt andet synger om robotteknologi og børnebørn
14. april 2019, 18.00

Det var alligevel en besynderlig bemærkning, tænkte Sebastian. Skulle han gå tilbage og spørge, hvad den betød?Det endte han med ikke at gøre, men sætningen...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Livsstil