Tip os log ind
Flere hold stillede op til sæbekasseløb, blandt andre (fra venstre) Peter Munk og Alexander Andersen (chauffør), Erik og Jens Schmidt, Stefan og Felix Jensen, samt Margrethe Therkildsen og Jens Schmidt.
Foto: Adam Haff

Sæbekasseløb satte fut i byfest i Nørskovlund

12. juni 2018, 08.34

NØRSKOVLUND Der skulle virkelig knokles igennem, da en slanket version af Egns- og Sportsfesten i Nørskovlund lørdag havde debut til et sæbekasseløb.

Børn og voksne havde en fest med at nå hurtigst i mål. I aldersklassen 0-20 år (samlet alder på fører og skubber) vandt Jens og Erik Schmidt i tiden 43,8 sekunder.

Stefan og Elias Jensen tog guldet hjem i aldersklassen 21-40 år i tiden 32,79, mens Jesper og Magnus Pedersen strøg til tops for de 40+ med 34,95 sekunder.

Sportsfesten forløb godt, fortæller NIF-formand Stig Mehlsen. Lørdag var der udover sæbekassebilerne, der var lavet af en lokal handyman, også havetraktor-træk og navngivning af den tidligere mejerigrund ved forsamlingshuset. 14 kom med forslag til Hinge-Nørskovlund Lokalråds navnekonkurrence, og Jes og Dorte Madsens vindernavn »Gamle Oles Bænk« blev afsløret med dertil hørende boblevand og indvielsestale.

Lørdag aften var der fællesspisning med lidt over 100 deltagere og diskotek.

»Årets Nørskovlunder« blev Jens Dybbro, som blev hædret for sit store arbejde med at redigere det lokale aktivitetsblad. adam


Ordet er ditMere Kjellerup