Tip os log ind

Så må du stille et forslag om skolebus, Morgen Høgh

06. august 2018, 13.24

SKOLEBUS Kære Morten Høgh.

Jeg har registreret, senest i MJA , at du er af den opfattelse, at der skal etableres skolebus fra Grauballe-området til Dybkærskolen inden den 13. august.

Du forestiller dig, at bybussen lige har 10 minutters ledighed til at køre lidt længere end den plejer.

Jeg er nødt til at orientere dig om, at ingen buslinjer har 10 minutters ledighed. Det skal tages et andet sted fra, og det vil gå ud over nogen. Sådan er det bare.

Så jeg regnede med, at du af dig selv ville foreslå i Økonomi- og Erhvervsudvalget, at der blev afsat midler til løsningen. Men det er ikke på dagsordenen i ØKE, kan jeg registrere.

Til din og andres orientering så bestemmes niveauet for skolebuskørsel i Børne- og Undervisningsudvalget, og de har mig bekendt heller ikke foreslået ændringer i skolebusbefordringen.

Så det er skønne fromme ønsker der fremsættes. Hva' med noget handling?

Jeg har fuld forståelse for borgernes ønsker, men beslutninger om øget service foregår altså i byrådssalen. Så giv kollektiv trafik en øget bevilling. Så kan det løses, og tag du dem gerne af kassebeholdningen, men det kræver en beslutning i byrådssalen, og det kan du som bekendt ikke nå til den 13. august, og slet ikke når forslaget stilles i avisen og ikke i ØKE.

Jeg kan garantere, at i forbindelse med en kommende revision af bybuslinjer og behov, da vil problemstillinger vedrørende Grauballe blive drøftet, og forhåbentlig løst.

Men den revision kommer først, når vi kender Region Midts reduktionskrav for kollektiv trafik i bl.a Silkeborg Kommune. Og det gør vi tidligst i efteråret.


Ordet er ditMere Debat