Tip os log ind

Så har demokraturet vundet

29. august 2018, 12.28

Nordskovvej Mandag d. 28-8-2018 fik Nordskoven så det endelige nådestød. Først var det Kombilinjen, dernæst fik MTB-folket frit slag, nu er det så den forhadte Nordskovvej.

Byrådet valgte at holde ved det, man i fordums stunder mente var nødvendig for at løse trafikproblemerne ved krydset Drewsensvej. Mange ting har ændret sig efter motorvejen blev anlagt, bla. er der ikke nær så mange biler i rundkørslen ved havnen længere. Så i stedet for at slå kold vand i blodet og se tiden an, valgte man det ingen fornuftige mennesker troede muligt at vedtage Nordskovvej.

I mellemtiden har man omdannet Christian 8.s Vej til et mareridt med flaskehalse og krydset ved Fredensgade hvor folk skal vente på ingenting. Flaskehalse har jo deres fysiske begrænsninger, hvilket man lærte i 5. klasse, så hjælper det jo intet med indfletning, som bare opfordrer til bøllekørsel. Derudover kommer så Nordskovvej, som vil øge kaos ved Drewsensvej yderligere.

Så er der støjgener, som vil blive øget markant både ved vandrehjem, kolonihaver blokkene ved Nattergalevej samt hele den vestlige del af Nordskoven.

Den eneste logiske forklaring på byrådets ulogiske valg, må jo være at spidserne I byrådet har det godt med at holde åbningstaler, klippe snore og give anlægsfirmaer håndtryk. Tænker bl.a. på borgmesterens hysteriske udfald mod Natur og Miljøklagenævnets afgørelse om byggeri på søgrunden, men det blev jo også et håndtryk mindre.

Byrådet er jo rigt repræsenteret af Socialdemokrater, som i den her sag har været rimeligt tavse, måske fordi de føler, at de skal følge de andre spidser i byrådet, men samtidig velvidende om at de kalder sig »demokrater«. Engang var demokrater sådan nogle som lyttede til befolkningen, nu sidder man som en topstyret gruppe, hvor man skal rette ind og blæse på de mennesker der stemte på sig, det er vist det man kalder Demokratur.

Denne uforståelige vedtagelse om mere støj i naturen, er jo er paradoks i dagens Danmark.

Silkeborg som vil påberåbe sig titlen som Danmarks (outdoor) udendørs hovedstad, med mere skov, og mere stilhed osv. I stedet vælger man at afskaffe den sidste smule natur der er tilbage.

Nordskoven er ødelagt for altid, derfor find et andet navn til vejen og skoven. F.eks. Mordskov.


Ordet er ditMere Debat