Tip os log ind

Så faldt sidste skanse omkring Nordskovvej

30. august 2018, 12.39

Nordskovvej Mandag 27 . august sejrede demokratiet i Silkeborg byråd. 22 medlemmer ud af 31 medlemmer sagde ja til frigørelse af penge til Nordskovvejen.

Nu er det set mange gange i historien, at det ikke altid har været flertallet, der har haft ret. Historien lyver nemlig ikke .

Jeg må sige, at socialdemokraterne har vist, at de er langt fra den socialdemokratiske grundtanke om at beskytte og hjælpe de almindelige borgere i samfundet .

Men vi må håbe, at der kommer nye medlemmer til inden næste periode, der kan få ryddet ud i de eksisterende socialdemokratiske medlemmer.

I venstregruppen var der et mandfolk, som turde gå mod flertallet, hatten af for ham.

Jeg var i nogle år selv medlem af venstres vælgerforening, men da jeg så den styreform, som man bruger i Silkeborg, valgte jeg at gå ud af foreningen .

Men nu vil jeg foreslå, at når dronningen kommer til Silkeborg og skal køre i karet i Silkeborg sammen med borgmester Vindum, så synes jeg, de skal tage turen gennem Nordskoven. Så kan Vindum vise dronningen, hvordan man gør i en outdoor hovedstad. Man ødelægger naturen unødvendigt for at skabe en tåbelig genvej gennem et dejligt naturområde. Det tror jeg ikke dronningen vil rose borgmesteren og Silkeborg byråd for.


Ordet er ditMere Debat