Tip os log ind
U2-kopibandet Die Herren giver koncert Bjerringbro Kirke i forbindelse med kirkens runde fødselsdag.
Foto: Jens Anker Tvedebrink

Rockkopier i kirkerummet

Stor koncert i forbindelse med, at Bjerringbro Kirke fylder 100 år
12. juni 2019, 19.00

bjerringbro Rockbandet U2's musik og sange kan opleves ved en stor jubilæumskoncert i Bjerringbro Kirke den 31. august. Musikken leveres af det danske orkester, Die Herren, der siden 1991 har turneret med U2's musik og spillet over 2000 koncerter.

Det er en koncert i »Glædens og Fordybelsens« tegn, hvor der er plads til at komme rundt i forskellige sindstemninger og følelser. Det er selvfølgelig en rockkoncert, hvor man til tider står op og klapper og synger. Til tider sidder man ned med tid til eftertænksomhed.

Sangene vil blive et udvalg af U2's kendte sange og største hits, men også en række mindre kendte sange fra U2's tekstunivers. Det irske rockbands musik har i snart fire årtier betaget hele verden, men det er måske de færreste, der ved, at U2's tekster og indhold altid har været stærkt påvirket af tro og Bibelens ord.

Siden 2005 har Die Herren deltaget i flere kirkekoncerter og U2-gudstjenester i Danmark. Siden da er antallet af kirkekoncerter øget stødt frem til i dag, hvor bandet spiller 10-15 koncerter om året i kirker af alle størrelser og over hele landet. Altid med stort og helt fantastisk engageret fremmøde. Kirkekoncerterne skiller sig ud ved, at de fremmødte er i alle aldre. Forældre der tager deres teenager-børn med. Bedsteforældre der har deres børnebørn ved deres side. Eller unge kærester sammen om en oplevelse. ks


Ordet er ditMere Bjerringbro