Tip os log ind
  • 1/: Det virker voldsomt, når man står i Christina Dams have og kigger lige over på den anden side af hækken. En stribe nye rækkehuse med kviste er skudt i vejret det seneste halve års tid. - Vi bliver nødt til at have trukket gardinerne for hele tiden i stuen, hvis vi vil have lidt privatliv. Der er jo frit udsyn til vores stue, siger Christina Dam. I sidste uge havde hun et møde med formanden for plan- og vejudvalget, Hans Okholm (SF), hvor hun luftede sine frustrationer og utilfredshed med sagen.
  • 1/: Hvis endegavlen vendte over mod Christina Dams hus og have, kunne hun og familien leve med de nye rækkehuse bag hækken. - Men nu er der jo direkte udkig til vores have, stue og endda noget af vores soveværelse. Det er virkelig frustrerende, fortæller hun. Rækkehusene er en del af lokalplan 32-007 ved Haraldsvej i Voel, der giver mulighed for at bygge 27 rækkehuse. Lokalplanen blev vedtaget 7. august 2017, og den giver mulighed for at bygge rækkehuse i 8,50 meters højde.

Rækkehusenes placering kom som et chok

Christina Dam fra Voel føler sig taget ved næsen af kommunen, efter at hun har fået rækkehuse med kviste i baghaven
18. oktober 2018, 14.02

VOEL Det er slut med at tage solbad i haven, og persiennerne bliver trukket for hjemme i stuen hos Christina Dam og hendes familie på Dagmars- vej i Voel. Bag...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Voel