Tip os log ind
  • 1/: I øverste venstre hjørne er det Flemming Pedersen. I det andet hjørne sidder hustruen Dorthe Pedersen. Ved siden af Flemming Pedersen sidder Jakob Ebbesen, Ole Baastrup, Anders Nielsen samt Jacob Birch.
  • 1/: Her er det Conny Randløv og Hans Peter Randløv fra Serup. I flere år har de haft voksne børn inde på pladsen, men de har ikke selv købt billet.
  • 1/: Ægteparret Ole Køppler og Louise Køppler (bagerst) havde inviteret Katrine Møller Nielsen på en drink. Hun er kollega på Hammel Neurocenter med Louise Køppler.
  • 1/: Bagerst fra venstre er det Ulrik Kofoed, Jonas Dürr og Jeanette Østergaard. Forrest er det Christina Zacher Sørensen og Jeppe Thoustrup Sørensen.

Rift om de gode bådpladser

Mange bådejere har tradition for at finde en god plads i Indelukket, hvorfra de kan høre musikken under Hede Rytmer. Man skal være tidligt ude for at få de bedste pladser
28. maj 2018, 16.48

SILKEBORG Det var ikke kun inde på festivalpladsen, at humøret nåede solrige højder under årets Hede Rytmer. Lørdag eftermiddag havde rigtig mange bådejere...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg