Tip os log ind
Rytterstuen er nu helt ubrugelig, og det skaber problemer for KOOR, der indenfor den nærmeste fremtid skal holde stævne og ridelejre.
Foto: Irini Veiler.

Rideklub-formand efter brand: Vi er alle rystet

Formanden for rideklubben, Irini Veiler, er lettet over, at ingen mennesker eller dyr kom noget til i forbindelse med branden
06. juni 2014, 07.59

KJELLERUP: - Vi er alle rystede - men glade for, der kun skete materielle skader.

Det oplyser formanden for rideklubben KOOR, Irini Veiler, efter aftenens brand, der raserede rytterstuen på rideskolen i Kjellerup.


Der var kun fem heste i stalden, da branden brød ud. Resten var på døgnfold, så der var ingen dyr, som kom noget til.


Ejerne af stedet, Niels og Anja Hegstrup samt en hjælper, blev kørt på sygehuset til tjek for røgforgiftning, men de var hjemme igen nogle timer senere og har det, efter omstændighederne, godt, oplyser Irini Veiler i en mail.


Rytterstuen er imidlertid nu ubrugelig, og allerede på torsdag skal der være stævne. Og trods sodlugten ønsker man at gennemføre stævnet.


- Da hele vores cafeteria, det vil sige Rytterstuen, nu er brændt ned, har vi ikke rigtigt noget at sælge ud af. Vi fik reddet de fleste frostvarer, men alt andet er væk, oplyser Irini Veiler.


Hun håber nu, at der er nogen, der vil donere ting lige fra borde og stole samt paptallerkener og papkrus til kaffemaskine og elkoger.


Allerede om en uge skal der være mini-ridelejr for de yngste ryttere, og de plejer at sove og spise i rytterstuen. Man vil nu forsøge at finde et alternativt indlogeringssted.


Hun efterlyser nu folk, som vil udlåne en campingvogn, partytelt eller lignende til overnatning, og rideskolen mangler ridebøger og dvd'er og den slags, ligesom man også mangler en dvd-maskine og fjernsyn.


Også den store ridelejr sidst på måneden og ugen frem gennemføres, trods den manglende rytterstue.

Hun appellerer til forældre, bedsteforældre, virksomheder og andre ned hjertet på det rette sted.


- Jeg håber, at mange vil hjælpe os til at give børnene gode oplevelser til vores stævne og vores ridelejre. Jeg håber, at mange vil vise vores børn og unge, at vi hjælper hinanden, når vi har brug for det, oplyser Irini Veiler.


Ordet er dit