Tip os log ind
Rytterstuen i ridestuen i Kjellerup blev i juni raseret af en brand. Klubben har fået massiv støtte fra alle sider, og nu har OK Benzin givet penge, der skal gå til slik og sodavandsautomater.

Rideklub får støtte efter brand

Kjellerup og Omegns Rideklub deltog i OK's konkurrence på Facebook, og vandt 5000 støttekroner til klubkassen
18. august 2014, 19.19

KJELLERUP Kjellerup og Omegns Rideklub, KOOR, vandt 5000 kroner til klubkassen i energiselskabet OK's facebook konkurrence. Klubben kæmpede sig til 482 stemmer, og får nu del i OK Puljens 100.000 kroner. Det skete i kamp med over 400 andre klubber.


Den 5. juni i år var en skæbnesvanger dag for KOOR og alle dets medlemmer. En defekt kaffemaskine fik hele rytterstuen til at brænde.


- Heldigvis kom ingen til skade, hverken mennesker eller dyr. Men rytterstuen var helt udbrændt, fortæller KOOR's bestyrelsesformand, Irini P. Veiler og fortsætter,


- Vi har fået en enorm stor opbakning udefra. Både fra medlemmer men også folk, vi ikke kender. Der var endda nogle fra Sjælland, som tog i IKEA bare for at købe ting til os.


Det glæder Irini P. Veiler, at klubben har vundet OK's støttekroner. Det er nemlig vigtigt for klubben, at medlemmerne har et sted at hygge sig sammen. - Vi mangler stadig at få vinduer og døre i. Køkkenet mangler også. Men det går helt klart den rigtige vej, fortæller Irini P. Veiler og fortsætter:


- Derfor skal pengene også gå til slik- og sodavandsautomater, som skal stå i rytterstuen, når den er klar igen.


- Vi er utrolig lettede og glade. Jeg ved, at mange har siddet hele natten for at hive de sidste stemmer hjem, fortæller Irini P. Veiler begejstret. Og netop stemmerne har klubben kæmpet hårdt for. Familie, kolleger, venner og venners venners - alle er blevet opfordret til at stemme.


- Der var sågar en fra klubben, der havde taget kaffen fra sine kolleger, indtil de stemte på os, siger en leende Irini P. Veiler.


Ordet er dit