Tip os log ind
Kjellerup HK havde 101 deltagere ved årets sponsorløb ved Arena Midt i Kjellerup.

Rekorddeltagelse ved sponsorløb

Kjellerup HK fik kørt 95.000 kroner ind ved sit sponsorløb
10. september 2018, 11.53

KJELLERUP Der var rekordopbakning, da Kjellerup Håndboldklub fredag holdt sit årlige sponsorløb. Det havde regnet det meste af dagen, men det holdt ikke spillere, søskende, forældre, frivillige og andre støtter i Kjellerup HK hjemme. Og vejret var jo godt om aftenen.

De 101 deltagere tilbagelagde 826 runder omkring Arena Midt, hvilket svarer til 1970 kilometer, på de halvanden time som løbet varede. De mange sponsorer fik kamp til stregen, og da regnskabet var gjort op, havde de mange deltagere indsamlet 95.000 kroner ind.

Efter løbet var der gaveregn i teltet. På deltagernes løbsnummer blev der trukket masser af gaver ud, så der var mange glade deltagere, der kunne tage hjem med en gave i favnen. Vinderne af flest indtjente sponsorpenge i de tre kategorier blev også flot præmieret. Her indkørte Daniel Bæk Sørensen 5500 kroner, Freja B. Pedersen 5460 kroner og Ida Bech Petersen 2730 kroner. I holdkonkurrencen vandt KHKs U12 piger med 17.257 indkørte sponsorkroner.

- Med hjælp fra sponsorerne og alle de frivillige blev det en fantastisk klubdag, hvor vi i fællesskab fik tjent sponsorpenge ind til klubben, siger en glad Lene Saugmann Jespersen fra klubben.


Ordet er ditMere Kjellerup